BLOG:CMS :: Support Forum

Support Forum for BLOG:CMS

You are not logged in.

#1 30.09.2005 13:28

rfolwell
newbie...
Registered: 30.09.2005
Posts: 6

Unable to create new item - no Submit button

Installed BLOG:CMS 4.0.0d.  I can create users OK, and can create lists.  However when I try to create a new item I cannot find a button or link to actually submit the item (the input form, WYSIWYG editor, etc seem to work fine).

Tested with both Firefox 1.0.6 and IE 6.0.28, running under Windows.  I don't normally have any problems with Javascript with these browsers.

In the page source I found:

<td>Submit</td>
        <td>
         <!-- mod alfmiti -->
         <input id="btn_blockedit" style="margin-bottom:15px;display:block;" tabindex="60" type="submit" value="Add Item" onclick="return checkSubmit();" />
         <!-- end -->

which suggests that the Submit button should appear in the same table cell as the submission options.

I'm completely stumped on this one.

Richard

Offline

 

#2 30.09.2005 13:33

Radek Hulán
Site Admin
From: Prague, Czech Republic
Registered: 17.03.2004
Posts: 2509
Website

Re: Unable to create new item - no Submit button


--= BLOG:CMS developer =--

Offline

 

#3 30.09.2005 13:48

rfolwell
newbie...
Registered: 30.09.2005
Posts: 6

Re: Unable to create new item - no Submit button

I tried using w.bloggar as a work-around to the problem, but when I try to connect I get this error message:

"Unable to parse the XML response: Parser Reason:Only one top level element is allowed in an XML document."

Offline

 

#4 30.09.2005 15:00

rfolwell
newbie...
Registered: 30.09.2005
Posts: 6

Re: Unable to create new item - no Submit button

Thanks for the very quick response.  Richard

Offline

 

#5 30.09.2005 16:08

Radek Hulán
Site Admin
From: Prague, Czech Republic
Registered: 17.03.2004
Posts: 2509
Website

Re: Unable to create new item - no Submit button

rfolwell wrote:

I tried using w.bloggar as a work-around to the problem, but when I try to connect I get this error message:

"Unable to parse the XML response: Parser Reason:Only one top level element is allowed in an XML document."

This is a bug. Please see http://forum.blogcms.com/viewtopic.php?pid=7282#p7282 for a quick mod.


--= BLOG:CMS developer =--

Offline

 

#6 03.01.2008 17:38

statiq
BLOG:CMS Junior
From: Seattle, WA
Registered: 03.07.2007
Posts: 37
Website

Re: Unable to create new item - no Submit button

I am seeing this same problem, however I have:
include("../../cfg.php");

But I am still getting Unable to parse XML response. Are there certain permissions needed to these files and folders?


:: StatiQ is running BLOG:CMS 4.2.0 ::

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

TOPlist