BLOG:CMS :: Support Forum

Support Forum for BLOG:CMS

You are not logged in.

#1 18.01.2008 21:49

webart
newbie...
Registered: 18.01.2008
Posts: 2

Create new item gives "Object expected" error

Hi Guys,

This is a brand new installation on a hosted Windows Server running IIS. They have changed the write permissions. It installed without error and I am able to add members and new weblogs.

However directly as I add the first character of a title, when creating a new item, it displays a yellow sign at the bottom left of the IE Browser window and clicking on it it says:

Line: 70
Char: 19
Error: Object expected
Code: 0
URL .... admin/index.php?
           action-createitem&blogid=1

I have completely deleted all files and reinstalled but still the same result, any ideas smile

Thanks
Richard

Offline

 

#2 24.01.2008 19:22

webart
newbie...
Registered: 18.01.2008
Posts: 2

Re: Create new item gives "Object expected" error

Does anyone need more informtion to help?

Cheers
Richard

Offline

 

#3 08.07.2008 02:14

snowweb
newbie...
From: Philippines
Registered: 08.07.2008
Posts: 4
Website

Re: Create new item gives "Object expected" error

Did you ever resolve this? I'm getting exactly the same error. I installed yesterday for the first time.

In Firefox 3 it didn't seem to display the add item page properly, so I switched to IE7 where I get an error, immediately that I type in the title field.

I see everyone jumped to your aide there buddy! Perhaps I shouldn't hold my breath while waiting for a response.

peter

Last edited by snowweb (08.07.2008 02:14)

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

TOPlist