BLOG:CMS :: Support Forum
Support Forum for BLOG:CMS
You are not logged in.
#1 04.04.2008 10:19
Vlastní formát adres Fancy URL
Zdravím!
Chtěl jsem si upravit formát adres na - například - http://mujweb.cz/clanek/nazev-clanku. Nastavil jsem si vše v .htaccess, takže když jsem takovou adresu zadal, server prohlížeči "podstrčil" adresu s item, ale mně se v adressbaru ukazovalo clanek. Tady by tedy problém nebyl.
Dále jsem potřeboval, aby systém takové adresy generoval - editoval jsem tedy v globalfunctions.php řádek $link = $CONF['ItemURL'].'/item/'.$title;, kde jsem item přepsal na clanek. Všechno fungovalo; až na to, že se mi na vrchu stránky vypisovaly tyto chybové hlášky:
Code:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\dev\easyphp1-8\www\blog-cms\admin\libs\globalfunctions.php:1) in d:\dev\easyphp1-8\www\blog-cms\admin\libs\globalfunctions.php on line 407 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\dev\easyphp1-8\www\blog-cms\admin\libs\globalfunctions.php:1) in d:\dev\easyphp1-8\www\blog-cms\admin\libs\globalfunctions.php on line 408
Poradíte někdo, prosím, co s tím? Díky!