BLOG:CMS :: Support Forum
Support Forum for BLOG:CMS
You are not logged in.
#1 15.11.2007 13:47
vymazán kousek kódu vypisující články
Zdravím!
Jsem ucho a nějakým způsobem jsem vymazal část kódu, který vypisuje články na úvodní stránku. Jde to najít na v admin sekci -> Vzhled -> Obrazovky -> default -> Hlavní přehled
Byl bych moc vděčný, kdyby mi někdo poslal kód, který je uzavřený mezi:
<div id='items'>
a
</div>
---------------
mě tam zbylo jenom:
<div id='items'>
<!-- go to a page navigation -->
<div id='navigation'><%Plugin(PageLinkList,5,.)%></div>
</div>
---------------
Vymazal jsem to a teď se mi na úvodní stránce nezobrazují perexy žádných článků.
Mockrát Vám děkuju!
balírna JAKOB, s.r.o.: balení, kompletace, logistika, celní služby, pojištění
#2 15.11.2007 23:09
- Radek Hulán
- Site Admin
- From: Prague, Czech Republic
- Registered: 17.03.2004
- Website
Re: vymazán kousek kódu vypisující články
Code:
<%ExtraSkin(header)%> <div id='items'> <!-- shows last 5 articles --> <%Plugin(BlogWithOffset,default,5)%> <!-- shows links to previous / next 5 articles --> <%OffsetArticles(5,5)%> <!-- go to a page navigation --> <div id='navigation'><%Plugin(PageLinkList,5,.)%></div> </div> <div id='menu'> <!-- main menu navigation --> <h2>Navigation</h2> <div class='nav'> <div><a href='<%todaylink%>'>Homepage</a></div> <div><a href='<%archivelink%>'>Archives</a></div> <div><%Plugin(OffsetEntriesLink,5,-,Previous 5 items,0,p)%></div> <div><%Plugin(OffsetEntriesLink,5,+,Next 5 items,0,n)%></div> </div> <div class='nav'> <div><a href='<%adminurl%>'>Admin Area</a></div> </div> <h2>Search</h2> <%searchform%> <h2>Categories</h2> <%SubCategories%> <!-- article statistics --> <%ExtraSkin(articles)%> <!-- skins switcher --> <h2>Style It!</h2> <%CSS(SELECT)%> <!-- my favourite links --> <h2>My Links</h2> <%Table(mylinks,title,none)%> <!-- RSS and Atom feeds --> <%ExtraSkin(rss)%> <!-- login form --> <h2>Login</h2> <!-- DYNAMIC_CONTENT_START --> <%loginform%> <!-- domain and page referrers --> <%Referrer(top,5,2,1)%> <%Referrer(last,5,2,2)%> <!-- DYNAMIC_CONTENT_STOP --> </div> <%ExtraSkin(footer)%>
--= BLOG:CMS developer =--
#3 16.11.2007 11:24
Re: vymazán kousek kódu vypisující články
mockrát děkuju, za rychlou odpověd i za celý BLOG:CMS a http://radekhulan.cz/.
Přeju hodně úspěchů!
balírna JAKOB, s.r.o.: balení, kompletace, logistika, celní služby, pojištění